keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kevättä pukkaa!:)

Olin eilen luennoimassa Moto-Seinäjoen OffRoad illassa moto-, enduro-, speedway- ja jäärata-kuskeille ( jos osasin kirjoittaa oikein!!)  ravitsemuksesta ja urheilijan tankkaamisesta ennen kisaa ja kisan jälkeen, yleisöä oli paikalla huikeat 70 henkeä+ työntekijät!
Toivottavasti kuuntelijoille jäi jotain mieleen, ainakin se että pitsaa ei kannata edellisenä iltana ennen kisaa syödä ;)


Tulevasta keväästä:

Ottaisin mielelläni lisää urheilijoita ( lajista riippumatta) ravintovalmennukseen, tulevan yhtiökumppanini Maija Koskimäen kanssa aiomme satsata myös tähän ravintovalmentaja puoleen todenteolla!!
Myös meitä tavantallaajia kiinnostaa oikeanlainen ruokavalio joten ottakaa ihmeessä yhteyttä pelkän ravintovalmennuksen tiimoilta jos muuten on reenit kunnossa ;)


Aiomme syksyllä laittaa käyntiin myös oma triathlonistien tiimimme joten nyt kannattaa olla jo yhteydessä mikäli haluat mukaan tiimiin!
Maija Koskimäki on siis itse entinen kovan luokan triathlon nainen ja valmentaja joten ammattitaitoa ei tältä kaksikolta puutu!!! Itsehän olen uinut kilpaa ja valmennus altaassa sujuu paremmin kuin hyvin!

Samoiten kun tämä Fitness-kisaaminen on nyt todella kova juttu niin hanki ihmeessä ammattivalmentaja itseäsi kiusaamaan ja suunnittelemaan ohjelmat ja ruokavalion ettei tarvitse yksin pähkäillä miten päästä kisakuntoon!!


Aiomme myös pitää Ilmajoella toisen kahvakuula tekniikka kurssin huhtikuun aikana, älä missää sitä!!:)

 Pilatesta: 


Ja nyt Lauantaina 9.3 klo: 10 Pilates nurmossa!!!
5€/hlö. Ilmoittautuminen Lauralle mailiin tai 040-7056292!

 Seuraa kuitenkin sivujani koska teemme remonttia uuden salin tiimoilta niin saattaa tulla muutoksia!:)


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti